Webinars

Hieronder de webinars die ik regelmatig geef!

1) Webinar Bioritmisch Borstelen

Hoe los en voorkom je de klitten bij de (Labra)Doodle op een natuurlijke manier?

Iedere hondenvacht ruikt door de oude huidresten en smeer die zich opeen stapelen in de vacht wat betekend dat wij mensen deze resten ruiken zeker wanneer de vacht bijvoorbeeld nat wordt, de welbekende hondengeur. Zo ontstaan klitten bij je hond. De vachtspray lost dit smeer & klitten op en sluit de haarschubben.

Dit is een voorbeeld om op eenvoudige wijze een nare eigenschap op te lossen en zo zijn er nog veel meer praktische tips voor tijdens het borstelen juist wel of juist helemaal niet te doen. Mijn insteek is altijd volledig natuurlijk te werken met de vacht van de honden. Juist deze praktische kennis ga ik met jullie delen tijdens de webinar aan staande.

2) Model knippen bij je (Labra)Doodle

Welke accenten leg je in het (Labra)Doodle model neer?

Wat maakt een (Labra)Doodle een (Labra)Doodle juist zijn specifieke model die veelal geknipt wordt. Dat knippen en de juiste accenten in het model maken juist dat ga ik je leren op een volledig ontspannen manier! Welke scharen gebruik je waarvoor en juist waarom. Waar loop je zelf tegen aan en specifiek deze vragen ga je antwoord op krijgen tijdens de webinar.

3) De tafelmanieren

Hoe begin je vanaf dag 1 wanneer je jouw pup hebt?

De vachtverzorging van je (Labra)Doodle begint vanaf de 1e dag dat jouw pup bij je woont. Hoe pak je dit aan? Wat doe je juist wel en hoe en wat laat je juist achterwege? Ook dit leer ik je allemaal.

4) Vraag en Antwoord

Alle vragen die bij je leven en die je graag beantwoord wil hebben kun je tijdens deze webinar stellen.


Mee doen doe je zo

Het webinar wordt gegeven middels gratis software van ZOOM. Download de gratis software op je eigen device (PC, tablet, telefoon). Je ontvangt een e-mail met o.a. een deelnamelink met wachtwoord. Het aantal deelname plekken is beperkt en echt VOL = VOL want kwaliteit wil ik blijven waarborgen!

Overzicht wanneer en welke webinar: KLiK HiER >>
Opgeven online formulier: KLiK HiER >>
(Je gaat naar de webshop voor gratis aanmelding)

Deelt dit: