Prijzen (Labra)Doodle Trimsalon Knip

Aan mij de meest gestelde vraag is deze:
“Wat kost een behandeling bij Doodle Trimsalon Knip?”.

Allereerst vaste klanten kunnen tussen de trimbeurten door op afspraak gratis bij mij terecht voor:

 • Nagels knippen
 • Oogjes vrij knippen (geen coupe)
 • Alle vacht & huidverzorging gerelateerde vragen

Voor jouw definitieve behandelprijs is een bezoek samen met je viervoeter in mijn (Labra)Doodle trimsalon Knip gewenst. Ter plekke krijg je de behandelingsprijs van mij. De behandelingen die ik o.a. aanbied zijn:

 • Borstelen en kammen
 • Knippen, scheren
 • Coupe knippen
 • Wassen met alleen Natuurlijk4Dogs producten
 • Drogen en/of vachtblazen
 • Oren schoonmaken
 • Nagels knippen/vijlen
 • Uw wensen

De aangegeven uurprijs is vanaf €59,95 en is inclusief BTW, sociale lasten, elektriciteit, verzekeringen, water, licht, telefoonkosten, relevante lidmaatschappen, advertentie- en reclamekosten, onderhoudskosten voor instrumenten en machines, vachtverzorgingsproducten, nascholingsdagen, administratiekosten, schoonmaakkosten etcetra.

Bij het constatering van vlooien (of ander ongedierte) wordt de hond hiertegen behandeld en worden de kosten hiervan extra doorberekend.

Ik onderscheid me van de algemene trimsalons door met een vast uurtarief te werken. Toen, toen ik startte, besloot ik meteen met een uurtarief te werken. Ik vind het niet integer om alle honden met dezelfde prijs aan te slaan, wanneer de één veel minder werk is dan de ander. Ook hierover kan ik je wanneer je naar de trimsalon komt alles persoonlijk uitleggen! Zie ik je binnenkort voor een afspraak bij (Labra)Doodle trimsalon Knip?

Deelt dit: