Prijzen DoodleTrimsalon

DoodleTrimsalon is exclusief gespecialiseerd in het trimmen en vachtverzorging van (mix) Doodles, Labradoodles, Goldendoodles, Barbet, Portugese, Spaanse en Franse Waterhonden. Bij u bezoek aan DoodleTrimsalon zullen we natuurlijk eerst samen overleggen wat de wensen en mogelijkheden zijn bij uw Doodle zijn. We gaan een aantal gegevens over u en uw Doodle vragen en vastleggen, zoals o.a. uw telefoonnummer waar u op te bereiken bent voor het ophalen. Zie voor meer informatie hierover de privacy verklaring webpagina.

“All In” Behandeling:
Wanneer uw harige Doodle vriend op de tafel staat, beginnen we met hem/haar goed te borstelen en wanneer nodig (onzichtbaar) te ontklitten en uw Doodle model voor 75% erin te maken. Daarna gaat hij/zij in bad waarna wij hem/haar met een waterblazer en föhn geheel droog blazen. Gelijktijdig met het droogblazen wordt hij/zij geheel opnieuw goed uitgeborsteld en worden weer dode haren met deze techniek verwijdert. Wanneer uw Doodle geheel droog en uitgeborsteld is, zal hij/zij opnieuw wordt de laatste 25% geknipt en wordt zo de laatste puntjes op de “i” voor wat betreft het gewenste Doodle model gezet.

De All In behandeling is inclusief de nagels knippen en de oorverzorging zoals het schoonmaken van de oren. Heb ik meer tijd nodig dan de genoemde tijd, wegens veel ontklit en/of vilt werk, ben ik genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. Wat u daar zelf aan kunt doen is maximaal één dag voor de trimbeurt zo goed mogelijk de Doodle laag voor laag (tot op de huid) door te borstelen. Regelmatig borstelen is natuurlijk altijd goed en gewenst en voorkomt ernstig vervilten van de vacht.

De prijzen die hier vermeld staan zijn een indicatie prijzen want mocht blijken dat uw Doodle ernstig in de klit en/of vervilting zit door bijvoorbeeld een vachtwisseling, zal bij aanname van uw Doodle direct worden uitgelegd hoeveel de extra kosten en het te verwachten eindbedrag is. Het tegenovergestelde komt ook voor dat de werkzaamheden meevallen en u goedkoper uit bent.

Wanneer we nog ongeveer ±30 minuten nodig hebben om uw Doodle helemaal klaar te maken nemen we contact met u op zodat u in de gelegenheid bent weer naar de trimsalon te komen. Bij de behandeling blijven is niet mogelijk hiervoor heb ik mijn workshops. Afrekenen gebeurt op het moment dat u uw Doodle op komt halen. Pinnen is bij mij mogelijk en ik heb om veiligheidsredenen liever geen contant geld.

Pup vachtverzorging behandeling:
De eerste vachtverzorging behandeling voor uw Doodle pup is een nieuwe ervaring voor de pup en het is daarom belangrijk dat de deze zorgvuldig en met geduld gedaan wordt. Ik laat de pup rustig wennen aan de salon, de trimtafel en alle apparatuur zoals de tondeuse, scharen en de waterblazer/föhn, zodat jouw Doodle zich rustig en met vertrouwen laat behandelen. Nadat de vacht is uitgeborsteld worden de voetjes netjes geknipt. Ook de ogen worden keurig vrij gemaakt in Doodle model zodat de pup weer vrolijk naar jou kan kijken. Een puppy trimbehandeling zal ongeveer ± 30-45 minuten duren. Dit omdat iedere pup kan zich maar kort kan concentreren. De pup vachtverzorging behandeling is v.a. € 29,95 een en ander afhankelijk in welke conditie de vacht van uw pup is.

Borstel beurt:
Betekend laag voor laag borstelen en vervolgens de dode vacht verwijderen, vrij knippen van ogen, genitaliën. Voetzooltjes rond effileren en eventueel in overleg het plukken/reinigen van de oortjes. De prijs is gebaseerd op ± anderhalf uur (1 ½) werk. Wanneer uw Doodle meer tijd voor deze trimbehandeling nodig heeft komt er een toeslag bovenop het standaard tarief. Even zo dat bij minder werk wordt de standaard prijs wordt verlaagd!

De uur indicatie prijzen vind je hieronder vermeld. E.e.a. is wel afhankelijk van de conditie en staat waarin de vacht van je Doodle verkeert. Vaste clienten krijgen een leuke korting.

Doodle: “All In” behandeling indicatie
Borstelbeurt indicatie
miniatuur (35-45 cm) v.a. ± 2 uur
v.a. ± 0.5 uur
medium (45-55 cm) v.a. ± 2.5 uur
v.a. ± 0.5 uur
standaard (55-65 cm) v.a. ± 3.0 uur
v.a. ± 0.5 uur
Tijdsduur indicatie Doodle Trimsalon prijs voor willekeurige behandeling
prijs
¼ uur
v.a. €24,95
½ uur
v.a. €29,95
1 uur
v.a. €99,95
2 uur
v.a. €154,95

N.B. Ik vind het niet erg dat uw afspraak verzet, maar laat het mij wel weten en bij voorkeur tenminste 48 uur van te voren, zodat ik bijvoorbeeld een klant kan in plannen.

Bij niet afmelden ben ik genoodzaakt om de afspraak volledig bij u in rekening te brengen.

Deelt dit: