MASTERCLASS

Hoe doe ik dit?

Ik ga besloten online sessies houden waarbij kan aansluiten en waar jij vragen kan stellen en het allermooiste leren wat ik je heb beloofd. Nooit meer trimkosten en zeker nooit meer klitten hoe mooi kan het zijn. Wat houdt jou nu nog tegen om je niet aan te melden met het formulier hieronder. Per e-mail word je daarna volledig op de hoogte gehouden van de eerste besloten sessie.  Wanneer, hoe laat deze sessie is. Hoe makkelijk is alles?!? En dat is ook nog niet alles ook krijg je van iedere sessie een hand-out zodat je erna zelf aan de slag kan en ook nog kan kijken wat de aantekeningen zijn. Nu komt het aller mooiste gedeelte voor jou zijn de kosten €0,00 nou ja niet helemaal je dient natuurlijk wel de tijd erin te investeren maar met als garantie een klitvrije Doodle!

Eindelijk daar is het dan jouw antwoorden op al je vachtgerelateerde vragen voor Doodles. Wat is er dan eindelijk?
Jij kan je aanmelden om mee te doen en jouw kennis vergaren om zelf te leren om de verzorging te doen van JOUW eigen knappe Doodle. Jij leert alles wat je altijd al wil leren.

Onthoud dit

wat je nu gaat doen is de beste investering ooit namelijk het is een investering in jezelf voor een ontspannen, klitvrij leven, samen met je Doodle!“.

Wat ga ik jou exclusief bieden?
✅ De verschillen tussen de systemen van verzorgen
✅ Wat is bioritmisch verzorgen
✅ Wat werkt echt voor jou Doodle
✅ Hoe voorkom je klitten
✅ Wat doe je bij klitten
✅ En nog heel veel meer

Ik ga je helpen en jij kunt op een voordelige manier profiteren van mijn jarenlange kennis, zonder dure trainingen. Dat is pas een goede investering in jezelf.

Hoe ga ik dit doen?

Ik geef besloten online sessies waarbij jij kan aansluiten en waar jij vragen kan stellen en het allermooiste leren wat ik je heb beloofd. Nooit meer trimkosten en zeker nooit meer klitten hoe mooi kan het zijn. Praktisch doe ik het geven van masterclassen met het gratis programma ZOOM die HiER te downloaden is en die je hiervoor nodig hebt.

Wat houdt jou nu nog tegen om je niet aan te melden met het formulier hieronder. Per e-mail word je daarna volledig op de hoogte gehouden van de eerste besloten sessie.  Wanneer, hoe laat deze sessie is. Hoe makkelijk is alles?!? En dat is ook nog niet alles ook krijg je van iedere sessie een hand-out + film zodat je erna zelf aan de slag kan en ook nog kan kijken wat de aantekeningen zijn.

Nu komt het aller mooiste gedeelte voor jou zijn de kosten €0,00 nou ja niet helemaal je dient natuurlijk wel de tijd erin te investeren maar met als garantie een klitvrije Doodle! Hier kun je toch geen nee op zeggen.

Waar en wat is het zo bekende addertje onder het gras zal je nu bij jezelf wellicht afvragen?

Die is er niet want alles is zoals hier staat beschreven en voor wie twijfelt hier enkele reviews van mensen die ik in het verleden heb mogen lesgeven. 

Waar en wat is het zo bekende addertje onder het gras zal je nu bij jezelf wellicht afvragen?

Die is er niet want alles is zoals hier staat beschreven en voor wie twijfelt hier enkele reviews van mensen die ik in het verleden heb mogen lesgeven. 

Om mee te doen vul je de velden hieronder in en klik op AANMELDEN. De plekken zijn beperkt en VOL =VOL!


Roepnaam + achternaam
Deelt dit: