Jouw Herfst Voordeel

herfst actie loopt tot 30 november 2018

Zoals je ziet is de hele vormgeving van de website verandert en niet alleen is dit verandert ook een aantal  service & dienstverlening heb ik op de schop genomen speciaal voor jou! Ik heb geprobeerd met onderstaande volledig aan jouw wensen te kunnen voldoen! Na 35+ jaar mensen allerlei oplossingen hebben kunnen bieden, biedt ik nu JOU mijn vachtverzorging oplossing aan!

In de afgelopen 35+ jaar is me 1 ding goed duidelijk geworden dat veel mensen letterlijk vast lopen met de vachtverzorging en zitten dan ook letterlijk met de handen in het haar of wanneer je wenst in de vacht van hun hond, hun maatje en kostbaar bezit.

Het struikel blok om een workshop te volgen is eigenlijk om ook direct het benodigde gereedschap en werkmateriaal daarbij aan te schaffen om uiteraard zelf tijdens de workshop, maar ook thuis, aan de slag te kunnen. Het uit te geven bedrag is voor veel mensen te hoog.

Een cliënt attendeerde me hier op en toen ben ik gaan nadenken. Ik kwam tot de conclusie dat ik wat moest doen en heb daarom het hierna volgend voordeel arrangement speciaal voor jou samengesteld zodat ook jij die speciale band krijgt tijdens de verzorging van de vacht van je hond en af bent van de eeuwige klitten en uiteindelijk je hond moeten scheren .

Ik bied jou exclusief aan:
een workshop vachtverzorging compleet voor €249,95
Dit is inclusief: 3 scharen + vachtverzorging  & verzorgartikelen
(shampoo & vachtspray) van Natuurlijk4Dogs.

De te houden datum & tijdstip plannen we uiteraard in gezamenlijk overleg. Wat je in ieder geval weet is dat op termijn zo’n ±€5.000,00 bespaart op de levenslange trimsalonkosten van jouw hond.

Wat leer je, wordt je wijzer van?

Afhankelijk van wat jij wenst te leren en wat realistisch is om te leren wordt het te leren gedeelte in gezamenlijk overleg samengesteld. Denk bij Doodles bijvoorbeeld het knippen van het Doodle-Model of juist de berenpoten of doodle-koppie.

Daarentegen heb je een ander “ras” dan wordt dit geheel naar jouw verzoek ingevuld evenals het bijpassend gereedschap en materiaal. Tot onze beschikking staat een volledig professionele trimsalon inclusief waterblazers en fohns en bad etc. etc. Super Luxe!

De te houden datum & tijdstip plannen we uiteraard in gezamenlijk overleg. Wat je in ieder geval weet is dat op termijn zo’n ±€5.000,00 bespaart op de levenslange trimsalonkosten.

Wat vinden anderen ervan?

Wil je weten wat andere mensen van de workshops die ze bij mij hebben gevolgd kijk dan:

👻 🎃HIER >>👻 🎃

Hieronder vind je jouw aanmeld formulier! Let op deze actie is tijdelijk!


Roepnaam + achternaam
Deelt dit: