Bouw Trimsalon Knip

14 oktober 2017 jl., is gestart met de bouw van de nieuwe trimsalon Knip ruimte. Omdat ik toch vaak vragen krijg over hoe gaat het met de bouw en wanneer de trimsalon in gebruik wordt genomen, hieronder de ontwikkeling van de bouwactiviteiten. Maar ook als naslag voor later om zo een fotodagboek bij te houden voor wat er allemaal gebeurt tijdens de bouw.

Overigens op 1 mei 2018 a.s. gaan we trimsalon Knip openen en in gebruik nemen.
Dit is om bouwtechnische redenen uitgesteld

weeknummer 6
De foto’s van links naar rechts, allereerst de fundering die zoals je ziet nog niet klaar is. Gelegd zijn de buizen voor gas, water en elektra. Dan is het raamwerk voor de binnen en buiten wanden gemaakt en een opzet voor de hoek van het dak.

weeknummer 7
Geen werkzaamheden verricht.

weeknummer 8
Fundering is compleet. De spanten van het dak zit erop. De wand elementen zijn geplaatst.

weeknummer 9
Beetje verstopt onder het zeil, want na de heftige kou wordt weer een natte periode verwacht, dus ging over de dakplaten een zeil om alles dan toch redelijk droog te houden. Op het dak komen dakpannen alleen zijn we nog niet zo ver maar alles gaat voorruit en wordt opgebouwd.

weeknummer 10
De panlatten en het dakfolie is geplaatst. Het dak is nog niet waterdicht vandaar dat het zeil er voor nu nog overheen ligt.

weeknummer 11
De rabat delen zijn geplaatst evenals het doek voor anti-vocht en folie. Ook zijn de driehoek binnenverbindingen aangebracht. Uiteraard komt er nog een uitsparing voor het raam wat ook open gezet kan worden.

weeknummer 12
Deze week geen foto’s en dat is niet omdat er niets is gedaan. Alle rabat delen aan de buitenkant zijn geplaatst. Vervolgens gaan we verder met de binnenkant waarbij  nu een en ander wordt gemonteerd maar hier is nog geen daglicht dus lastig foto’s maken. De ademde folie is aan de binnenkant geplaatst en ertussen het isolerend materiaal met daarover de wandplaten.

weeknummer 13
Deze week is het afvoerputje geplaatst en daarna is de vloer gestort. Om alles wat meer te laten leven heb ik hier een video van gemaakt.

weeknummer 14  tot einde
Er is gedeeltelijk de isolatie en binnen platen aangebracht. De buitendeur met beslag is geplaatst. Alles werd langzaam opgebouwd. Helaas kreeg ik net na de opening van de nieuwe trimsalon problemen met mijn ogen. Ben ik 2 keer geopereerd, aan beide ogen, moest ik ruime tijd revalideren.  

Deelt dit: