Abonnement

Voor alle abonnementen geldt dat er persoonlijk afspraak voor het gewenste abonnement wordt gemaakt en op schrift wordt gezet. Afhankelijk van bijvoorbeeld  de frequentie wordt een behandelprijs samengesteld.

All-In abonnement: Wanneer uw harige hond op de tafel staat, beginnen we met hem/haar goed te borstelen en wanneer nodig (onzichtbaar) te ontklitten en uw gewenst model voor 75% erin te maken. Daarna gaat hij/zij in bad waarna wij hem/haar met een waterblazer en föhn geheel droog blazen. Gelijktijdig met het droogblazen wordt hij/zij geheel opnieuw goed uitgeborsteld en worden weer dode haren met deze techniek verwijdert. Wanneer uw hond geheel droog en uitgeborsteld is, zal hij/zij opnieuw wordt de laatste 25% geknipt en wordt zo de laatste puntjes op de “i” voor wat betreft het gewenste model gezet. De All In behandeling is inclusief de nagels knippen en het schoonmaken van de oren.

Was en Blaas abonnement: Door de haren goed met shampoo te wassen wordt vuil en vet verwijderd, het kapotte wolhaar neemt nu door langdurig (30 minuten) in de shampoo te staan veel water op en wordt zwaar. Tijdens het uitspoelen van de shampoo laten deze haren los, de hond schud zich uit en ook de ‘twijfel’ haren komen los. Dan gaat in de moderne trimsalon de waterblazer aan t werk; een niet warme, stevige luchtstroom blaast alle ‘schade’ haren uit de vacht op een niet belastende manier en de hond word volledig gedroogd. (Dus niet droogwrijven met handdoeken, doorkammen of föhnen onder begeleiding van een borstel) Na een week wordt de procedure herhaald. Deze manier van ontwollen zorgt voor een goede vachtsamenstelling en u bent van de rondvliegende haren verlost

Borstel abonnement: Voor het gemak van het baasje en het welzijn van uw hond. Een geklitte vacht geeft uw hond veel ongemak. Klitten doen pijn aan de huid en kunnen allerlei smetplekken en verwondingen veroorzaken. Ook is een geklitte vacht een lekker plekje voor allerlei ongedierte. Samen met u kan ik dit helpen voorkomen. U kan zelf bepalen hoe vaak u komt, dat kan zijn eens per week, eens per twee weken of eens per maand, wat u het beste uitkomt. Een borstel abonnement is exclusief uitgebreid ontklitten en andere trimbehandelingen.

Was en borstelabonnement: Altijd lekker schoon en fris! Onze honden maken vaak deel uit van het gezin. Ze liggen bij ons op de bank, slapen soms zelfs in bed, we aaien en knuffelen ze. Dan is hygiënisch schoon natuurlijk wel zo prettig. Daarom biedt Vachtverzorging u een was en borstel abonnement aan. Uw hond wordt lekker gewassen en daarna gedroogd en uitgeborsteld. Een was en borstel abonnement is exclusief uitgebreid ontklitten en andere trimbehandelingen.

Borstelen + wassen + bijknippen abonnement: Evenals als bovenstaande met daarbij ook het bijknippen van het bestaande model. Een was en borstel en bijknippen abonnement is exclusief uitgebreid ontklitten en andere trimbehandelingen.

Deelt dit: