Winterplanning voor trimsalon

UPDATE 6-02-21

LET OP !!!
De Lockdown is verlengd tot 2 Maart 2021. Denk je dat je (Labra)Doodle echt niet meer kan wachten tot die tijd? Bel ons en dan kunnen we overleggen of er een behandeling kan plaats vinden.

De toezegging voor ons is dat alleen de noodzakelijke (Labra)Doodles in aanmerking voor een trimbeurt tot de lockdown voorbij is. Lijdt jouw (Labra)Doodle door zijn vacht, kan je contact met ons opnemen voor een behandeling 06 46 83 55 62 We gaan zeer minimaal aan het werk.Het vol zitten betreft zowel de trimactiviteiten als de workshops etc. die plaatsvinden in de trimsalon. Ik weet dit gaat mensen teleurstellen en ik kan alleen hierop zeggen wacht niet te lang met het hebben van een plek. Doordat ik internationale cliënten heb door mond op mond reclame waar ik erg trots op ben, maar……….. ik ben maar 1 mens en VOL = VOL en is geen lokkertje.

De combinatie van de uitgebreide heldere uitleg van de werking specifiek voor de vacht van jouw Doodle over de werking van de natuurlijke producten van Natuurlijk4Dogs heeft inmiddels bewezen de succesformule voor veel Doodle eigenaren die zijn die nu wel in staat zijn hun Doodle zelf te verzorgen.

Dit resulteert voor alle Doodle bezitters die nu alles weten voor en over hun eigen Doodles vacht dat de verzorgkosten flink zijn gedaald!

Deelt dit: