Herfst 2020 en vachtverzorging

Even een berichtje van huishoudelijke aard en zeker om teleurstelling te voorkomen het volgende dat voor wat de planning Doodle Trimsalon Knip vol is tot en met december 2020 op moment van schrijven van dit blogartikel. Mijn advies is houd hier rekening mee!

LET OP we zitten vol tot 01-01-2021

Het vol zitten betreft zowel de trimactiviteiten als de workshops etc. die plaatsvinden in de trimsalon. Ik weet dit gaat mensen teleurstellen en ik kan alleen hierop zeggen wacht niet te lang met het hebben van een plek. Doordat ik internationale cliënten heb door mond op mond reclame waar ik erg trots op ben, maar……….. ik ben maar 1 mens en VOL = VOL en is geen lokkertje.

De combinatie van de uitgebreide heldere uitleg van de werking specifiek voor de vacht van jouw Doodle over de werking van de natuurlijke producten van Natuurlijk4Dogs heeft inmiddels bewezen de succesformule voor veel Doodle eigenaren die zijn die nu wel in staat zijn hun Doodle zelf te verzorgen.

Dit resulteert voor alle Doodle bezitters die nu alles weten voor en over hun eigen Doodles vacht dat de verzorgkosten flink zijn gedaald!

Deelt dit: