Verandering van wat?

Binnen in de trimsalon Knip hebben we werkzaamheden verandering laten plaatsvinden en al eigenlijk een geruime periode namelijk dat binnen in de trimsalon worden alleen Doodles getrimd worden wat inhoud het knippen en scheren van de Doodles in alle varianten. Ik heb deze keuze moeten maken gezien mijn lichamelijke handicap en de dagelijkse werkbare uren die er op een dag beschikbaar zijn. Ik heb er voor gekozen alleen de Doodles te doen.

Zoals iedereen weet heb ik naast de werkzaamheden in de trimsalon ook het ontwikkelen en produceren van de natuurlijke verzorgartikelen voor honden onder de naam Natuurlijk4Dogs. Bij Natuurlijk4Dogs is een speciale lijn voor verzorging voor Doodles. Daarom ook dit bericht om jullie allemaal wat uitleg te geven en teleurstelling om te boeken van een afspraak te voorkomen,

Deelt dit: