De 🎉Lente

De zekerheid van dat de lente er aankomt werd vandaag heel mooi duidelijk want het zonnetje liet zich heel goed zien en daardoor werden we beide met het soort van voorjaarsgevoel aangestoken. Wisten jullie dat de vachten van jullie viervoeter weer gaat veranderen naar een soort van lente-zomer variant.

Heeft dit consequenties voor jouw eigen verzorging van je viervoeter?
Ja inderdaad want in plaats van 1 keer per week het borstelen is het handig om bijvoorbeeld 2 keer per week borstelen. Een fijne borstel voor veel vachten is deze:

Kijk naar de bolletjes op de borstel. Dit zorgt ervoor dat de borstel super vriendelijk is tijdens het borstelen. De fokster van onze Jens attendeerde me op dit type borstel zodat hij nu opgenomen is in het assortiment van Natuurlijk4Dogs. Zelf heb ik hem inmiddels tot in de treuren getest en conclusie super fijne borstel die zijn geld meer dan waard is. De hond die de borstelbeurt krijgt geniet intens van zijn borstelbeurt.

Toch over attributen gesproken de vacht spray van eveneens Natuurlijk4Dogs die is ook een echte aanrader wanneer je wel een frisse vacht wenst maar nu effies net even niet wil wassen. De vacht spray geeft direct een lekkere geur en ook mooie glans. Het allermooiste van de vacht spray is wel dat eventuele klitten op deze manier ook worden voorkomen en zitten er klitten in de hondenvacht dan kan je deze er makkelijk uithalen. Wat mij betreft een echte aanrader voor iedere hondenbezitter.

Dan nog even dit van huishoudelijke aard namelijk van 21 maart tot en met 31 maart 2020 neem ik even wat gas terug omdat we in blijde Doodleverwachting zijn. Je snapt dus dat dan voor de trimsalon fr sctiviteiten even op een laag pitje staan.

Deelt dit: