Eindelijk dan

Na mijn herstel en revalidatie is het er dan toch van gekomen de nieuwe masterclass voor de vachtverzorging en deze keer voor de Labradoodle in samenwerking met de vachtverzorgingsproducten van het geweldige merk Natuurlijk4Dogs.

Voor jou is er een mooie webpagina gemaakt met heel veel informatie maar mocht je toch nog vragen hebben dan kan je me altijd bellen eb de contact gegevens staan op de webpagina contact. Door op de volgende web link te klikken kom je op de webpagina met alle informatie: KLiK HiER Voor De iNFO >>

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen en wil je nu weten wat anderen vonden van mijn masterclasses en workshops heb ik wat print screens hieronder neergezet.

Want laten we wel wezen de laatste foto van hieronder laat zien wat je toch echt niet wil in mijn vachtverzorging opinie. Vind je het zelf verzorgen helemaal niets dan kan je altijd een afspraak maken met Doodle Trimsalon Knip. Je bent van harte welkom.

Alle voordelen voor jou nog een keer op een rijtje gezet.
Rekenvoorbeeld:
bij 4 keer per jaar praktisch naar de trimsalon betekend,
1 keer per 12 weken naar de trimsalon (is absoluut minimaal):

4 keer per jaar keer ±€100,00
(minimaal per behandeling gerekend voor kleine medium niet in de vilt/klit) is:
±€400,00 keer ±15 jaar (verwachte levensduur) is ±€6000,00

✨kwaliteit samen met je eigen Doodle
✨ zelf bepalen wat voor model
✨ op tijdstip dat jou uitkomt
✨ nooit meer stress voor je Doodle
✨ nooit meer klitten en wanhoop

Niet meer aarzelen en meld je aan want weet ook dat al is het online voor deze sessie VOL = VOL dus hier nog een keer de link om je aan te melden: KLiK HiER voor de iNFO voor Aanmelden >>

Deelt dit: