Gaaf…

Zoals ik in het verleden ook heb gedaan en met jullie vaste bezoekers heb gedeeld is het volgende namelijk mijn samenwerken met Natuurlijk4Dogs en dan met name de aanbiedingen die zij hebben om deze aanbiedingen ook hier op de website te melden zodat jullie ook van deze voordelen kunnen profiteren.

Deze paar dagen nog het volgende voordeel namelijk fijne korting voor de hele Anti-Klit Sprays Categorie.

Hieronder van de door ons gefokte medium reu die ook volledig is getest en goedgekeurd. Helaas was het baasje wat laat met trimmen waardoor Moky relatief kort getrimd moest worden. Desalniettemin een fraai exemplaar om te zien.

Heb jij naar aanleiding van dit artikel vragen over de vachtverzorging van jouw harig vriendje dan kan ik je vertellen dat ik ook workshops geef. Vind je dat te veel van het goede dan kan je er ook voor kiezen om een uur privé les te nemen waarin al je vragen worden behandeld. In ieder geval komen we er wel uit en ga jij de antwoorden krijgen! Tot gauw.

Deelt dit: