Welkom Korting 10%

Ik ben er helemaal klaar voor en de trimsalonruimte ook. Volgens mij is de website op dit moment aardig op orde aan het raken en kun je je weg als consument aardig vinden. Ik realiseer me nog wel dat een aantal menu linken dubbel geplaatst zijn wat nu op dit moment voor verwarring zorgt en zeker nog hersteld gaat worden maar al met al staat de website er strak bij!

Wil je meer weten dan is de snelste weg om de telefoon te pakken – 0646835562- en me te bellen want dan kan ik direct duidelijkheid en antwoord geven. Om alle trouwe klanten een direct cadeau en vooral voordeel te geven heb ik het volgende voor de gehele maand februari 2020 een leuke korting van 10% op een All In behandeling.

Ook nu zeg ik wel dat wanneer de agenda vol is dan geldt echt VOL = VOL en de realiteit. Dit gezegd te hebben zeg ik ook dat dit geen lokkertje is maar nieuwe dagelijkse realiteit voor mij. Per slot van rekening wil ik iedere hond het maximale van mezelf geven. Kom je binnenkort bij me langs maak dan een afspraak voor de Doodle Trimsalon Knip?

Deelt dit: