Veel emotie

Wat een jaar met veel emotie heb ik achter de kiezen. Voor wie een en ander niet heeft meegekregen eind 2018 werd ik plotsklaps overvallen door een oogziekte in mijn beide ogen wat uiteindelijk resulteerde in 2 operaties waarvan elk oog is geopereerd. Daarbij hebben beide ogen veel dagbehandelingen gehad en gaan ze ook nog krijgen.

Maar niet voor niets want ik kan melden dat ik de deuren van de trimsalon op 1 februari 2020 a.s., weer open kan doen voor mijn harige vriendjes. Hoe fijn is dat! De afgelopen maanden hebben veel mensen mij verschillende keren gebeld voor het maken van een afspraak en dat kon toen nog niet maar zoals ik altijd aan de telefoon vertelde van probeer het over een tijdje nog een keer is nu gekomen. Je bent weer van harte welkom.

In de trimsalon zijn heel wat praktische aanpassingen gedaan voor deels mijn chronische bekkeninstabiliteit wat te ondersteunen en die dingen die gemaakt waren maat wat totaal niet werkte. Nu was de tijd klaar en rijp ervoor om aan te passen om zo meteen voor jouw harige vriend goed aan de slag te kunnen.

De snelste, beste én enige manier om een afspraak bij Doodle Trimsalon Knip te maken is om met mij te bellen met het volgende telefoonnummer 06 46 83 55 62.

Deelt dit: