Wat Kerst?

Wat?!

Is jouw “pak” al klaar voor de feestdagen?

De mussen vallen nog bijna dood van het dak en wij wijzen u nu al op de afspraken voor de Kerstdagen & Feestdagen 2018?

Ja, het is echt waar. Niet omdat ik bang ben dat ik met gaten in mijn agenda blijf zitten, maar juist vanwege het tegendeel. Mijn ervaring is namelijk dat de laatste twee tot drie weken voor de Feestdagen & Kerst niet alleen het meest gewild zijn, maar ook het snelst volgeboekt is.

De meeste klanten boeken gelukkig direct door na elke afspraak, maar omdat ik het liefst niemand wil teleurstellen en ik graag iedereen voor de feestdagen van dienst wil zijn, wijs ik u er daarom liever een keer te veel dan te weinig op. Voorkomen is beter dan genezen!

Vergeet dus niet na de trimbehandeling direct door te boeken, bij voorkeur al tot de feestdagen. Want jouw topper moet er toch ook kerst-best uitzien!

De trimsalon is gesloten van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019.

Ik ben te bereiken met deze nummers & service:
0523 681612 | 06 46 83 55 62 (+ WhatsApp)

Deelt dit: