Leuke en vooral mooi

Dierenpenning online bestellen! GRATIS voor jou gegraveerd!
Ik dacht ik breng dit letterlijke juweelje is onder de aandacht. Voor nu zijn dit de ontwerpen en ik kan je vertellen dat ik nog met leuke nieuwe designs bezig ben en hoop alles voor de kerst gereed te hebben. Wil je op de hoogte blijven abonneer je dan gratis op mijn nieuwsbrief!

Word gratis NIEUWSBRIEF abonnee en klik HIER en blijf op de hoogte.

Ik heb de mooiste penningen voor jouw lieveling. Altijd veilig als ze een identificatie penning bij zich dragen. Alles wordt met de hand gemaakt wat betelend 7 werkdagen levertijd.

Eenvoudig te bestellen en u krijgt de penning zonder verdere kosten thuis geleverd. En…. met de tekst zoals u die erop wenst te hebben. Geef op in het berichten veld om welke penning het gaat en de door jou gewenste tekst.

De handgemaakte penning worden als brievenpost verzending voor €3,85 met PostNL met track en trace verstuurd. Geef in het berichtenveld in je winkel mandje op het volgende:

  • Welk tekst je wenst
  • Welke grote
  • Welke kleur

Geef je niets op wordt er geen tekst gegraveerd en een willekeurige penning door mij gekozen en opgestuurd. Reclamatie is niet mogelijk.

Deelt dit: