Heb jij dit ook?

wil jij ook leren je eigen hond te knippen?

Zoals voor de grote vakantie aangegeven dat ik meer video’s ga maken zie je dat ik mijn belofte inwillig want belofte maakt per slot van rekening schuld. Het was een warme zomer dag en de kleine Maltipoo “Luna” kwam met het baasje om weer de puntjes op de “i” te komen zetten.

Zo gezegd zo gedaan en het verzoek voor deze keer was om de vacht wat netter te krijgen nadat je hem met de hand had geknipt. Handmatig knippen, voor de nog onervaren knipster, kan leiden tot een wat rommelig eind resultaat die ik heb geprobeerd, door voor te doen, weer egaal totaalbeeld te krijgen. Naarmate je meer uren op je teller hebt zal je zien dat het eindresultaat steeds mooier wordt!

Ik laat zien hoe dit kan als vervolg op de opzetkamvideo die ik voor het gemak hieronder er ook bijzet! Zo heb je alles bij elkaar en kom je er zelf ook niet uit aarzel dan niet om me figuurlijk aan de jas te trekken!

Deelt dit: