Wist je dat ik je kan helpen?

Binnen de salon er een verandering aan de gang is?
Dat de nieuwe werkruimte/salon bijna af is?
Iedereen bij mij welkom is met zijn harige viervoeter?

Ik een oplossing heb voor veel vacht problemen of zoals ik ze noem vacht en huiduitdagingen zoals:

  • Verharen
  • Krabben, krabben en nog is krabben
  • Bijten en rode plekken (hotspots)
  • Huidschilvers
  • Vlooien en Teken
  • Stinken
  • Jeuk

In mijn trimsalon KNIP wens ik alleen het allerbeste voor mijn harige klanten te gebruiken! Daarom ook, alleen dat ik www.natuurlijk4dogs.nl producten gebruik. De www.natuurlijk4dogs.nl producten zijn 100% diervriendelijk en milieu afbreekbaar en daarom ook milieu vriendelijk. Geen extra, in mijn optiek, overbodige vul- en of chemische milieu belastende toevoegingen zoals bijv. kleur en geurstoffen.

Daarbij is er de mogelijkheid bij de fabrikant van www.natuurlijk4dogs.nl bij specifieke “uitdagingen” om hiervoor een uniek product te laten maken!

Heb je daarom last van een altijd maar krabbende hond of heb je een ander vacht en of huidprobleem bij je hond? Wil je dat je hond net zoals jij optimaal van het leven kan genieten?

Klik HIER voor een GRATIS online consult.

verandering ten behoeve van het beste
Deelt dit: