Een die van je

Veel mensen moeten tegenwoordig toch op de kleintjes letten en vinden het ook leuk om een liefdevolle relatie met zijn #labradoodle en/of #boomer te hebben. Daarom geef ik verschillende workshops voor het zelf onderhouden van je eigen harige viervoeter te doen!

Op dit moment heb ik een leuke aanbieding voor een Vachtverzorging Workshop lopen. Neem maar is een kijkje en dan doe ik hieronder een berekening van wat op termijn het zelf verzorgen van je viervoeter oplevert:

Kom dan naar mijn betaalbare workshop speciaal bedoelt voor alle soorten mix vachten bij Doodles, Boomers en wie een workshop wenst te volgen. De workshop is zeer praktijk gericht en versterkt optimaal de baas/hond relatie. Je bespaart uiteindelijk ook veel geld aan trimsalon kosten op korte en zeer zeker op langere termijn.

Rekenvoorbeeld, een rekensommetje bij 4 keer per jaar is 1 keer per 12 weken naar de trimsalon (is absoluut minimaal voor een langharige hond):
4 keer per jaar keer ±€95,00 (minimaal per behandeling gerekend voor kleine medium maat en niet in de vilt/klit) is:
±€380,00 keer ±15 jaar (verwachte levensduur) is ±€5700,00

Vaak hoor ik dan je bent een dief van je eigen portemonnee want dan zijn er straks geen klanten meer voor je trimsalon. Laat ik je uit deze droom helpen want ik heb een wachtlijst én… ik help graag mensen die de vachtverzorging zelf willen doen. Op dit moment heb ik een leuke aanbieding voor een Vachtverzorging Workshop lopen.

Medium Doodle “Mylo”
Deelt dit: