Hulphond coupe

Alles coupes worden bij mij in de DoodleTrimsalon “gemaakt” en gerealiseerd dus ook de zogenaamde hulphond coupe. Bumper ziet er uit als een lekker gewassen beertje en voelt super zacht aan en ruikt goddelijk.

Bumper is de hulphond van Ricardo en de wereld van Ricardo is zoveel groter geworden sinds Bumper in het leven van Ricardo is gekomen.

Prachtig om te zien en te volgen. Ik ben zo blij om dit van zeer nabij te volgen en… een klein schakeltje te zijn in de hulphond relatie bij Ricardo en Bumper.

Een coupe voor de hulphond onderscheid zich door praktisch en relatief snel en weinig tijd in het dagelijkse onderhoud. Toch geprobeerd om het kopje op termijn meer typisch te gaan krijgen en kijken of dit gaat werken in het dagelijkse leven. We gaan het zien…

Wordt vervolgd! 

Deelt dit: