Ohhh… kijk is

Weer een droom die uitkomt ons eerste nestje mini-doodles! Heel erg gehoopt en nu is het waarheid. We hebben de afgelopen weken niet stil gezeten. Heel veel kilometers gemaakt om uiteindelijk terug te komen waar we waren gestart.

Cryptisch voor de onwetende maar zo herkenbaar voor de vrienden om ons heen laten we het hier maar ophouden. Vandaag is middels een echo bevestigd wat wij eigenlijk gezien het gedrag van onze knuffel Abby al meer dan duidelijk was, Abby gaat pupjes krijgen. Hieronder de foto van de echo.

Door de dierenarts is aangeven dat alles voor nu er super goed en gezond uit ziet. Sterke hartjes en er loopt nu op de praktijk een weddenschap over het uiteindelijke pupjes aantal. De inzet is een vruchtenvlaai.

Op de echo zijn er in ieder geval 6-7 kleintjes gezien en dan is er nog zoiets als de verstopte pup zoals wij inmiddels uit ervaring weten. Wij blijven dit niet leven een wonder vinden!

Alles te volgen op de website www.doodlehome.nl
Deelt dit: