Er zijn klitten. Hoe oplossen?

Met regelmaat krijg ik de volgende vragen:
“mijn hond heeft klitten en hoe los ik de klitten voor dit moment op en hoe kan ik de klitten voorkomen?”.

Ik ga in twee gedeelten antwoord geven, allereerst wanneer in de vacht reeds klitten aanwezig zijn dan zijn er verschillende verzorg methodes om deze klitten te verwijderen en eruit te krijgen. Afhankelijk van het type vacht zijn er diverse oplossingen voorradig. Wat voor het ene type vacht werkt dat werkt totaal niet voor een ander type vacht.

Voor het tweede gedeelte is mijn antwoord gebruik voor de vachtverzorging allereerst de correcte borstel en minimaal de VachtSpray tijdens het kammen en borstelen. Meer informatie over de VachtSpray vind je op de webpagina over vachtspray. Hieronder een overzicht van o.a. ingrediënten van de VachtSpray.

Hierbij doe ik jou een unieke aanbieding dat wanneer je een vacht advies wenst, specifiek voor het verzorgen van de vacht van jouw hond, je dit kan krijgen middels een video gesprek of je komt naar DoodleTrimsalon of Trimsalon Knip in Lutten. Voor beide krijg je een advies ook op papier.

De video afspraken doe ik plannen en nemen doorgaans een halfuur voor wat betreft het te reserveren tijd in beslag.

Deelt dit: