Wat gebruik je?

Natuurlijk4Dogs zijn de 100% natuurlijke producten die ik in de trimsalon gebruik. Ik heb hier bewust voor gekozen gezien mijn eigen diverse allergieën. Wil je hierover meer lezen kijk dan is HIER >>

De natuurlijke producten van Natuurlijk4Dogs worden daarbij ook in Nederland geproduceerd wat beteken dat je alleen voor de werkzame stoffen betaald en niet de transportkosten en import kosten e.d.! Ook worden de producten voordat ze in het assortiment worden opgenomen niet op dieren getest. En juist dit vind ik super cool.

Vaak vragen mensen aan me maakt het dan wat uit dat er bijvoorbeeld siliconen, hydrofiele olie in een vachtspray zitten?

Jazeker maakt dit wat uit want een haar van de vacht van je hond bestaat uit allemaal schubbetjes die wanneer een vacht super gezond is op elkaar aansluiten zodat de haren  veerkrachtig zijn. Is de vacht wat uitgedroogd door bijvoorbeeld de hete zomer die we hebben dan staan de schubben open en in die open plekken schubben gaan de siliconen zitten wat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld de vacht afbreekt en je merkt van hé hij verhaart meer en de vacht wordt op termijn dof.

Hieronder  een schematische uitleg:

Deelt dit: