De noodzaak om toch

Standaard bij mijn “All In” behandeling voor alle honden zit het zogenaamde schoonmaken en plukken van de oren van onze viervoeters. De oren worden gereinigd met de oorverzorging van Natuurlijk4Dogs.

Waarom dat wij de oren zogenaamd plukken heeft de volgende reden, wanneer de oorharen niet worden geplukt en de dode haren blijven zitten komt er geen lucht in en bij de oren en kunnen bijvoorbeeld bacteriën vrij spel hebben in de oren. Je krijgt dan de stinkende en vies riekende oren.

Vaak krabt de hond regelmatig aan zijn oren of schudt zijn kop. Een veelgemaakte fout is zalf kopen en die zonder dat de oren geplukt zijn erin aanbrengen en inspuiten. Je krijgt dan laag op laag op laag… en de broeiende bacteriën zijn je goed dankbaar want zo gedijen ze optima forma en leven en vermenigvuldigen ze het best.

Wil je een video zien over hoe en waarmee je de oren opkan verzorgen kijk dan HIER >> De verzorgartikelen zijn volledig natuurlijk en uniek in zijn soort. Volledig in Nederland gemaakt dus ook nog is betaalbaar. Maar vind je de oorverzorging toch te veel om zelf te doen, dan maak je een afspraak bij Trimsalon Knip waar ik met liefde de oren van je viervoeter verzorg.

de multi-crème maakt perfect de oren schoon
Deelt dit: