Puppies wat kost dat?

Trotse puppy eigenaren vragen me heel vaak welke leeftijd is het verstandig om met mijn puppy naar Doodle Trimsalon Knip te komen?

Mijn antwoord is dan vanaf 8 weken of wanneer je het met de inentingen niet vertrouwd dan vanaf 12 weken. In mijn trimsalon werk ik uitsluitend 1 op 1 en zit er nooit een hond te wachten voor een nieuwe afspraak. Alles is relaxt en niets gaat er op tijd en belangrijk er is een fijne ontspannen sfeer in de trimsalon. Hygiëne heb ik hoog in het vaandel en alles is spik en span.

De kosten bij de leeftijd tussen  de 8-12 weken zijn GRATIS! Wanneer je wenst kan je erbij blijven. Neem dan ook meteen je eigen verzorgspullen en gereedschap mee. Kunnen we meteen kijken of alles in overeenstemming is met het type vacht wat jouw pup heeft, om zo teleurstelling (lees klitten) voor de toekomst te voorkomen. Wanneer je direct een vervolg afspraak maakt wordt bij de vervolgafspraak de pup sessie kosten direct op de rekening in mindering gebracht.

Zeker wanneer je hond regelmatig naar de trimsalon gaat is het raadzaam om een ontspannen basis te beginnen zodat het uitje naar de trimsalon een leuke uitje is een geen straf is of wordt. Hieronder op de foto een kleine Mini-Doodle die voor de eerste keer kwam en zo ontspannen was dat hij in slaap viel. Het was de allereerste keer dus kennis laten maken met de föhn, waterblazer en de scharen laten zien en wat bij de oogjes weggehaald (wanneer dit al ontspannen kan).

De eigenaars hebben huiswerk gekregen om thuis te oefenen zodat wanneer hij weer komt een aantal dingen bekend zijn en we de gehele trimsessie kunnen uitbreiden naar gelang hij/zij groter wordt. De prijs voor een trimbehandeling hangt af van de duur en type van de behandeling. Simpel gezegd doe je thuis wat aan vachtverzorging dan scheelt je dit in de behandelingsprijs.

Uiteraard leer ik je met liefde hoe en wat zelf te doen! Nog meer informatie en video vind je HIER. Wil je meer hierover weten neem dan telefonisch contact met me op: 06 46 83 55 62

Deelt dit: