Maltezer Lizzy

Wat was het genieten toen Maltezer dame Lizzy kwam voor een complete “All-In” vachtverzorging behandeling. De witte kleur spat van het scherm toen Lizzy klaar was voor vertrek. Gratis bij de behandeling was deze keer een rose strik met strass die ook in de winkel in Lutten te koop zijn. De vachtverzorgingsbehandeling van Lizzy hiervan heb ik hier onder de stappen neerzet. Alle producten zijn van Natuurlijk4Dogs 100% natuurlijk en gemaakt van alles wat de aarde ons biedt. Geen onnatuurlijke toevoegingen maar plantenextracten en oliën zoals de Tamanu Olie.

Allereerst de vacht met de Leave-In conditioner behandelt welke het belangrijke bestanddeelTamanu Olie heeft.Toen gewassen met de vloeibare shampoo met de geur: natuurlijk4dogs vervolgens helemaal uit geföhnd en tijdens het föhnen af en toe gesprayed met de vachtspray om de topknot vast te zetten met de modelgel zonder dat daarna de vacht plakkerig of vies wordt.

Deelt dit: