Leuke modellen

Vaak krijg ik e-mails met de vraag hoe doe je die koppies knippen en waar haal je de inspiratie vandaan? Hierboven zie je de zogenaamde “teddybeer stijl” overgewaaid vanuit Japan door o.a. het internet. Ik vind het super leuk om te knippen zeker dit relatief eenvoudige modelletje. De toytjes die ik zelf heb hebben beide dit modelletje dan iets aangepast voor bij de oren waar ik het haar wel weghaal i.v.m. het broeien van de oren.

Wil je nu ook iets anders dan alleen maar helemaal kort dan is het zeker leuk om dit hier bij Trimsalon Knip of Doodle & Boomer Trimsalon voor jou harige vriend te regelen en realiseren. Hierboven en hieronder enkele leuke modelletjes die ik bied of die je zelf kan knippen. Wil je leren knippen dan kan dit ook. Maar realiseer je wel dat het effect wat hier word getoond alleen kan met professioneel gereedschap zoals scharen.

Wil je gewoon je vriendje of vriendinnetje in een mooi model gezet hebben dan ben ik er ook voor je bij Trimsalon Knip of Doodle & Boomer Trimsalon.

Deelt dit:

1 reactie op “Leuke modellen”

  1. Pingback: Leren modellen

Reacties zijn uitgeschakeld.