Labradoodle Tommie

Tommie mag ik trots tot een vaste client rekenen. Elke 6-8 weken komt ze voor een knipbeurt de zogenaamde All-In behandeling en tussendoor een borstel of de zogenaamde kleine behandeling. Tommie is een schatje die werkelijk perfecte tafelmanieren heeft. Werkt goed mee en wat wens je dan nog meer als trimster. Tommie’s vacht is een zeer zware curly en voor de eigenaresse is er eigenlijk maar 1 wens en dat is dat ze Tommie redelijk makkelijk zelf kan onderhouden. Tommie gaat op vakantie en dan is een lekkere duik voor verkoeling een welkome verfrissing dus om dan niet alles aan het eind van de vakantie vervilt te hebben is Tommie deze keer wat korter gezet.

Wat heb ik bij Tommie gedaan?
Allereerst heb ik het model erin gezet en toen gewassen met de vloeibare shampoo met de geur: natuurlijk4dogs vervolgens helemaal uit geföhnd en tijdens het föhnen af en toe gesprayed met de vachtspray. De vacht was aardig droog en als kerst op de taart heb ik een drupje vachtolie in mijn handen gemasseerd om vervolgens met mijn handen over de top van de vacht de vachtolie in de vacht aan te brengen.

Al mijn producten zijn van Natuurlijk4Dogs de vachtverzorgingsproductenlijn waar alles natuurlijk… 100% natuurlijk is.

Deelt dit: