Toy Poedel Laika

Wat een ontzettend lief hondje is Laika. Een Toy Poedel van ruim anderhalf die in een tussenfase met zijn vacht zit. Een en ander was wel aardig vervilt wat niet zo te zien is op de foto. De vilt zat dicht op zijn huid en echt borstelen was geen optie dus goed inkorten hetgeen ook het verzoek van de eigenaresse was. Laika zette geen stap verkeerd en wou eigenlijk niets liever dan knuffelen.

Allereerst heb ik het model erin gezet en toen gewassen met de vloeibare shampoo met de geur: natuurlijk4dogs vervolgens helemaal uit geföhnd en tijdens het föhnen af en toe gesprayed met de vachtspray. De vacht was aardig droog en als kerst op de taart heb ik een drupje vachtolie in mijn handen gemasseerd om vervolgens met mijn handen over de top van de vacht de vachtolie in de vacht aan te brengen. Al mijn producten zijn van Natuurlijk4Dogs de vachtverzorgingsproductenlijn waar alles natuurlijk is.

Deelt dit: