Chihuahua Chico

Afgelopen week kwam de kleine grote man bij mij in de Trimsalon Knip. Beetje trillerig wat te zien is op de foto voor maar gedurende de “rit” werd Chico steeds meer relaxter en ging mij helemaal vertrouwen Uiteindelijk super mooi en vooral een gezonde vacht gemaakt. Ik pluk eigenlijk niet maar voor Chico wil ik graag een uitzondering maken. Over 6 weken komt Chico weer voor een nabehandeling voor de haartjes die dan weer los zitten en verwijdert dien te worden.

Wat heb ik gebruikt?
Allereerst tijdens het borstelen de vachtspray. Gewassen met de hondshampoo (blok)  een lekkere nabehandeling van leave-in conditioner (vloeibaar) allemaal van Natuurlijk4Dogs het assortiment voor dieren allemaal gemaakt van natuurlijke producten die de aarde ons biedt. Natuurlijk4Dogs is in staat om diverse huidaandoeningen ter ondersteuning op te lossen.

Deelt dit: