Mini-Doodle Daisy

Wat heb ik vanmorgen genoten van het kleine mini-doodeltje DAISY. De kleine smurf kwam, zag en overwon al haar aanvankelijke twijfels en stond als een volleerde volwassen mini-doodle op de trimtafel. Wat een mooi fleece vacht met een mooie glans en naar mijn smaak mooie openvallende lokken. Haar nestbroer is Pepper is vorige week bij mij in de DoodleTrimsalon geweest. Wanneer je de foto’s naast elkaar legt dan zeg ik een echte tweeling.

Vergeet ik toch weer te vertellen wat ik allemaal heb gebruikt en terecht dat jullie hier naar vragen!
Allereerst gewassen met de vloeibare Natuurlijk4Dogs Shampoo in de geur Natuurlijk4Dogs. Daarna de vaste conditioner van Natuurlijk4Dogs en dan echt maar 1x er door heen gehaald. Lichtjes ongeveer 1x een spray de stevigheidspray van Natuurlijk4Dogs erop gesprayed. Toen gefôhnd en als finishing touch wat vachtspray van Natuurlijk4Dogs. Daisy zag eruit om op te vreten en om door een ringetje te halen zo mooi.

Ik kon het niet laten dus effies een kleine video gemaakt om zo toch weer wat met jullie te delen!

Deelt dit: