Mini-Doodle Pepper en?

Kleine mini-doodle PEPPER was afgelopen week in mijn DoodleTrimsalon gekomen vanuit mond op mond reclame van de fokster van Pepper. Wat is dit leuk om weer te ervaren de mond op mond reclame mee te maken. De eigenaresse van Pepper had het verzoek laat hem als een “grote” Doodle eruit zien! Het grote voorbeeld was de foto van Belgische “Jerôme”. Zo gezegd zo gedaan. Pepper had op de specifieke plekken de nodige klitjes en vilt plekjes waarbij ik heb laten zien hoe voor de toekomst anders te gaan borstelen. Een groot voordeel om klitten en vervilten te voorkomen is de bijbehorende vachtverzorgingsproducten te gaan gebruiken de vachtspray van Natuurlijk4Dogs.

Speciaal voor iedereen die dit blognieuws leest het volgende wanneer je nu een vachtspray van Natuurlijk4Dogs in de online shop van Natuurlijk4Dogs koopt krijg je 25% KORTING op iedere inhoud. Je geeft de volgende code in je winkelwagentje: webjuni  De kortingsbon is slechts geldig tot 16 juni 2018. Wil je zelf eerst de vachtspray van Natuurlijk4Dogs gratis ervaren kom dan op afspraak langs in de fysieke shop in Lutten.

Deelt dit:

2 reacties op “Mini-Doodle Pepper en?”

  1. Pingback: Mini-Doodle Daisy – Natuurlijke Vachtverzorging

  2. Pingback: Mini-Doodle Daisy

Reacties zijn uitgeschakeld.