Voor thuis te gebruiken

Mijn vloeibare Leave-In conditioner is wederom volledig gemaakt van Tamanu Olie.

Als je de vacht van je hond regelmatig met standaard shampoo wast haal je vuil en vet uit de vacht, maar je verwijdert ook de goede oliën (bescherming). Als je daarnaast ook nog vaak een föhn of andere hete apparaten gebruikt en de vacht met chemische stoffen zoals sprays, gels behandelt kan de vacht droog, pluizig en beschadigd raken.

Gelukkig kun je dit gemakkelijk oplossen door een goede conditioner te gebruiken. Er zijn drie soorten conditioner te onderscheiden – de normale conditioner, de Leave-In – conditioner en de deep-conditioner – die allemaal een soortgelijke functie hebben, namelijk het zacht houden van je mooie lokken van de vacht van je viervoeter.

Gebruiksaanwijzing:
Natuurlijk4Dogs Leave-In conditioner is een vochtinbrengende, zeer geconcentreerde Leave-In conditioner voor vachtwisseling, geklit en droge vacht. De conditioner werkt antistatisch en verwijdert ook klitten uit de vacht. Natuurlijk4Dogs Leave-In Conditioner sluit de haarschubben, beschermt tegen de hitte van de föhn, tegen de zon en andere negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast voorkomt de Leave-In conditioner kroezen. Met deze producten zal de vacht intens gevoed en sterker worden. Deze conditioner is geschikt voor ieder type vacht en is vrij van SLS, sulfaten en parabenen. Te bestellen HIER.

Deelt dit: