Boomer en Shih Tzu

Afgelopen week mocht ik in mijn Trimsalon Knip verwelkomen de in het dagelijkse leven vriendinnen Shih Tzu Chanel en Boomer (Lhasa mix) Mikal. De dames hadden het super warm daarom werd gekozen voor een zogenaamde zomerse coupe. De oortjes zijn zeker niet wat ik zou wensen omdat her en der wat haren werden gemist… maar zoals we allemaal weten groeien haren weer aan dus gaat met de toekomst zeker goed komen.

De Mikal de Boomer (Lhasa mix) had een zogenaamde hot spot op haar achterpoot en heb ik behandeld met de multi-olie van Natuurlijk4Dogs en geloof het of niet direct de zwelling weg en de intens rode plakkerig huid was ook verdwenen. Gewassen met de HondShampoo en tijdens het föhnen de Vachtspray gebruikt om voor de de finishing touch alle bij een lekkere HondenParfum in de geur Natuurlijk4Dogs aan te brengen. De dames waren klaar om te gaan.

Deelt dit: