Anti-Vervilten Oplossing

In deze video leer ik je en laat ik zien, hoe je het vervilten van de vacht kan oplossen wanneer de vacht bijvoorbeeld in een zogenaamde vachtwisseling fase zit. Maar ook wanneer er toch meer klitten of viltplekjes zijn van dat je zou wensen veroorzaakt door diverse redenen. Vaak wordt er dan als oplossing geschoren of wordt de vacht zeer kort geknipt maar je kan zien dat dit echt niet nodig is wanneer je de correcte en eerlijke vachtverzorgingsproducten van Natuurlijk4Dogs gebruikt.

Alleen met de natuurlijke vachtverzorgingsproducten van Natuurlijk4Dogs kan ik het eindresultaat zoals getoond in de video garanderen en realiseren.

Ik werk in Trimsalon Knip & DoodleTrimsalon uitsluitend met de fantastische natuurlijke vachtverzorgingsproducten van Natuurlijk4Dogs. Waarom zou je voor minder gaan wanneer een in Nederlands geproduceerd vachtverzorgings assortiment tot mijn beschikking staat?

Daarbij is Natuurlijk4Dogs haar producten in staat om voor veel huid- en vachtproblemen tot een oplossing te komen deels omdat de benadering vanuit Natuurlijk4Dogs uniek en individueel is net zoals de dieren uiteindelijk zelf ook zijn.

Heb je vragen of kom je er voor wat betreft de vachtverzorging bij jouw viervoeter niet uit mag je altijd contact met me opnemen! To Doodle Care is to Doodle Share 🙂

Deelt dit: