BoBo mooie meid

Wat vond BoBo het allemaal spannend, net 6 maanden oud en helemaal uit Griekenland naar Nederland gekomen om hier een nieuw hondenleven te starten. De vachtverzorging was nog wel even een dingetje voor de nieuwe familie hetgeen ik kan onderschrijven daar aanvallen nog altijd de beste verdediging is. Maar consequent handelen en positief blijven en vooral vaak belonen voor dat gedrag wat je wenst, resulteerde dat BoBo aan het eind van de vachtverzorgings sessie relaxt op tafel lag en het helemaal geen probleem meer vond om overal geborsteld, gekamd en geknipt te worden. Kijk maar in de volgende video.

Voor de vachtverzorging heb ik de vloeibare conditioner van Natuurlijk4Dogs met het fantastische bestandsdeel Tamanu Olie, droog in de haren aangebracht om zo heel eenvoudig de vervilting tijdens het droog föhnen te verwijderen. Gewassen is BoBo met de 2-1 Shampoo eveneens van Natuurlijk4Dogs. Ik heb hiervan een video gemaakt hoe ik dit heb gedaan. Als finishing touch nog wat Doodle Parfum in de geur Doodle en BoBo was helemaal klaar voor vertrek.

BoBo je bent een TOPPER en tot de volgende keer!

Deelt dit: