Zomers

De wensen van de client staan bij ons centraal waarbij ik altijd de technische kant en consequentie(s) van de wensen aan mijn client uitleg. Het verzoek voor Simba was of dat hij ook kort gemaakt kon worden. Simba vond alles zeer spannend en van een zeer relaxte behandeling kunnen we nog niet echt spreken. Maar goed ik heb geprobeerd alles zonder dwang bij Simba voor elkaar te gaan krijgen hetgeen ook redelijk goed gelukt is.

Lekker gewassen met de 100% natuurlijke verzorgartikelen van Natuurlijk4Dogs en zeker ook na behandeld met diverse producten hiervan. De vacht glom weer en alle roos en oneffenheden die van te voren in de vacht goed zichtbaar waren daarvan zag je dat na de intense verzorging helemaal verdwenen was. Simba rook ook enorm lekker en was een blije hond.

Daarbij had Simba het ook aanzienlijk minder warm en dat met de 28-32 graden die er aan staan te komen ben ik blij voor Simba want zo kan hij lekker gaan zwemmen en afkoelen zonder dat hij super lang nat blijft. En dat is met zijn leeftijd toch wel handig en vooral gezond. Over 6 weken komt Simba weer voor de gratis nabehandeling waarbij ik de dode haren verwijder zodat hij op termijn geen vachtproblemen gaat krijgen en bijvoorbeeld enorm gaat krabben en bijten.

 

Deelt dit: