Reflectie…het kan

Gisteren een enorm leuke voorlichtingsdag gegeven in “De Boshoek” in Hardenberg met een leuke ingerichte voorlichtingstand met Natuurlijk4Dogs vachtverzorgingsproducten en ook een mobiele trimtafel van Trimsalon Knip. Uiteraard was ik als trimster ook aanwezig en heb heel veel hondjes GRATIS geknipt en gestyled.

Trimsalon Knip is geen trimschuur maar een wellness oord voor kniphonden wat concreet betekend dat de hondjes volledig worden verwend zowel van binnen en van buiten wat goed te zien was gisteren in Hardenberg! Door de enorme aanmelding van hondjes was ik niet in staat om foto´s te maken, tot mijn grote verdriet maar ik wou mijn beschikbaar gestelde tijd optimaal benutten, hetgeen door mijn spieren na afloop was te merken.

Ik heb Yorkshire Terriërs, Maltezers, Mix Maltezers, Shih Tzu´s, Mix Shih Tzu´s, Poedels en Mix Poedels, Golden Retriever en nog heel veel mix knip rassen op de trimtafels gehad. De eigenaars waren enthousiast over het eindresultaat. Dank jullie wel dat ik jullie honden als model mocht gebruiken ik heb ze allemaal met veel liefde geknipt en vooral een klein beetje kunnen verzorgen.

Mede dankzij en door de fantastische vachtverzorgings producten van Natuurlijk4Dogs, ben ik weer in staat geweest om veel vachtproblemen of zoals ik prefereer te zeggen uitdagingen aan te gaan en veelal de huidprobleem(en) met veel succes te verslaan. Overigens zit jij met jouw viervoeter met een (huid)vachtprobleem ben je van harte welkom in mijn Trimsalon Knip voor een GRATIS vachtanalyse en oplossing.

 

Deelt dit: