Wie was er?

GENIETEN met hoofdletters is het voor mij wanneer een mooie Labradoodle in de salon komt. Met mooi bedoel ik niet de buitenkant want kijk zelf de buitenkant  die is inderdaad super mooi maar met mooi bedoel ik in deze de binnenkant. JAMES is zo’n ongelofelijke lieverd dat je soms vergeet dat hij een hond is.

James zit in een vachtwissel en voor wie de Labradoodle kent weet dat dit qua vacht geen pretje is en je als Doodlebezitter soms tot wanhoop wordt gedreven. Net geblazen en geborsteld en dan nog geen uur later zit de vacht al weer “vast”. Wat doe je dan? EVEN LUTTEN bellen 0523 681612 want ik heb een OPLOSSING voor de vachtwisseling zonder dat er een scheerapparaat aan te pas komt!

Kijk naar JAMES hieronder… James hoefde niet kort en ziet er geweldig mooi met ruim 2,5 cm aan vachtlengte eruit. Wil jij dit ook dat kan zeker want kort bij een vachtwisseling is zeker niet nodig maar aan gebrek aan kennis van te werken met goede werkzame producten. Vachtverzorgingsproducten die gemaakt worden in Nederland volledig uit natuurlijke extracten en ingredienten. NIEUWSGIERIG? Neem contact met me op!

Deelt dit: