Ohhhh nee echt?


Feest Feest Feest
jawel zoals de regelmatiger bezoeker van deze website al heeft vernomen heb ik beloofd de geboorte van beide conditioners te vieren en vandaag is het zover. Bij een feest hoort ook taart en een cadeau en daarom vandaar dat ik vandaag de figuurlijke taart aan iedere website bezoeker ga uitdelen.

Vandaag, morgen en vrijdag, zaterdag en… zondag krijg je GRATIS een vloeibare of vaste conditioner bij een bestelling van een shampoo. Koop je een vaste (blok) shampoo dan krijg je een vaste vorm conditioner er GRATIS bij en bestel je een vloeibare shampoo krijg je GRATIS een vloeibare conditioner erbij! En… je hoeft er niets voor te doen. Je gratis producten worden gratis bij je bestelling toegevoegd. Hoe makkelijk kan het zijn?

Ik zeg meteen doen want de resultaten van de beide conditioners zowel in vaste als vloeibare vorm zijn fenomenaal! En… heb je nog verzoeken voor bepaalde eigenschappen voor producten dan kan je me dit altijd vertellen want je weet ik doe altijd wat met jouw feedback en/of opmerkingen waarmee ik technisch wat kan! DOE MEE!!!

 

Deelt dit: