Ik help bij teken

Of wil je bestellen vanuit je luie stoel kijk dan is HIER

Ik vind teken altijd een verschrikking en ieder jaar weer zoek ik naar passende oplossingen om ervoor te zorgen dat mijn honden (Doodles) geen last hebben van deze nare beestjes. Wie wil er nu de “ziekte van Lyme” voor zijn viervoeter?

Nu heb ik een alternatieve anti-tekenband gevonden met de EM kralen en hun techniek. De banden zijn bij mij in diverse kleuren en designs beschikbaar.

​Aangezien de banden met de hand gemaakt worden, kan er een wachttijd op de levering zitten (afhankelijk van de drukte). Ik heb meestal ook anti-teekbanden op voorraad die je o.a. in de (online) winkel ziet. Uiteraard kun je ons een mail sturen om te vragen of de door jou gewenste maat voorradig is en ook wanneer je een afwijkende maat of kleuren keuze hebt. Ook wanneer je extra bling bling versiering erbij wenst is contact van te voren handig.

Wil je custum made tekenband dan is de prijs hiervoor €0,40

Indien gewenst geef jouw gewenste kleuren combinatie door. Op voorraad zijn: Geel, Groen, Rood, Rose, Zwart, Paars, Blauw etc. etc. en alle kleuren combinaties die je maar kan bedenken.

Deelt dit: