Film over Puppy model

Vaak krijg ik de telefonische vraag hoe ziet een puppy model eruit bij een Doodle. Dus om een en ander duidelijk te maken heb ik een kort filmpje als voorbeeld gemaakt.

Een puppy-model  bij een Doodle is natuurlijk niet statisch en kan in allerlei varianten en aanpassingen voor u worden geknipt precies zoals u het zelf wenst. Denk bijvoorbeeld aan langere oren of juist kortere oren.

Maar ook een langere baard of toch net weer wat korter. Alles is in goed overleg mogelijk.

De voorbeeld Doodle in het filmpje heeft een echte dikke kroesvacht of extreem curly (F2B) waardoor wanneer de vacht langer is deze enorm gaat klitten voor de eigenaars. Het voordeel van dit type vacht is dat hij totaal niet verhaard en je kan vergelijken met een Poedel type vacht.

Het typische Doodle koppie is gebleven en voor de eigenaars de Doodle creatie die zij voor ogen hebben.

Deelt dit: