Keuzes

Het bouwend van de trimsalon neemt wat meer tijd in beslag dan verwacht. Wanneer ik er exact in kan is nu gesteld op 15 mei 2018 a.s.. Keuzes maken hoort daar nu ook bij voor wat betreft het bad gedeelte. Dus op zoek naar betaalbare én schikte bad items. Behalve betaalbaar was/is de eis ook dat ik het bad makkelijk goed schoon te maken is en op die hoogte komt die ik wens. Mijn keus viel op een plastic bad om dit is nader te onderzoeken. Daarom nu mijn vraag:

zijn er trimsters die met onderstaand bad ook hebben gewerkt en wat de nadelen zijn en natuurlijk ook de voordelen? Wil je jouw ervaring met me delen dan ben ik je zeer erkentelijk. De contact gegevens staan op de website contact pagina.

Het dak is geplaatst waardoor het zeil nu is verdwenen. Was nog wel een zoektocht naar de nokvorsten en de beide zijkanten maar alles gevonden. Het dak heeft nog geen regen gehad dus de komende dagen nog wel wat spannend. Het plannen van een opening wordt wat lastig omdat ik niet exact weet welke datum ik kan aanhouden maar ik beloof dat ik zeker wat leuke acties samen met Natuurlijk4Dogs ga plannen en houden.

Afgelopen weken zijn er diverse rassen in Trimsalon Knip geweest iets wat ik heel leuk vind en ik de mensen zeer dankbaar ben dat ze mij voor hun trouwe viervoeter mij hebben gekozen om de vachten van hun te verzorgen. Dank jullie wel allemaal en tot snel weer! Voor ik het vergeet voor hemelvaart heb ik nog 1 plekje beschikbaar dus grijp je kans.

 

Deelt dit: