Meen je niet

Veel clienten in de DoodleTrimsalon zijn vaak geschokt wanneer ze worden geconfronteerd met de vachtverzorging achterstand van hun Doodle. Sommige hebben zeker de borstel in de handen genomen en door geborsteld. Alleen wanneer ik de clienten dan vraag doe is voor dan merk ik dat ze de totaal verkeerde techniek gebruiken en niet tot op de huid van de Doodle borstelen. Ook is er soms sprake van verkeerd gereedschap en volledig verkeerde producten gebruiken.

De marketing kreet en slogan 100% natuurlijk wordt helaas door veel fabrikanten gebruikt en ga je dan langs de ingredienten dan zie je dat wat deze fabrikanten natuurlijk noemen niet de norm van Natuurlijk4Dogs is. Onlangs vertelde een collega trimster me nog dat ze ook een nieuwe buitenlandse lijn gebruikte die volledig natuurlijk claimde te zijn. Ze vertelde trots dat deze lijn ook een droogshampoo in haar assortiment had. Nou kan ik je vertellen dat een droogshampoo nooit volledig natuurlijk kan zijn en bij honden vaak tot huidproblemen leidt zeker bij de zogenaamde verhaarvachten!

Vaak wordt er dan kreten zoals diervriendelijk en niet op dierengetest liefst in het Engels, er ook bij gezet om de uiteindelijke aandacht af te leiden van waar het werkelijk om gaat namelijk wat er allemaal in de shampoos, lotions en parfums en aanverwante producten zit. Natuurlijk4Dogs is in staat om huidproblemen veroorzaakt door dergelijke merken weer op te lossen en de dieren van hun problemen af te krijgen! Daarom gebruik ik UITSLUITEND en alleen Natuurlijk4Dogs omdat ik voor de 100% weet wat in de producten zit!

Deelt dit: