Puppy-Look

In mijn DoodleTrimsalon was weer een bekende namelijk Tommie die een extreme (curly) krulvacht heeft. Met mijn knipwerk met verschillende technieken is de vacht ingekort op een manier die doet veronderstellen dat deze look zo groeit of dat Tommie hiermee geboren is. Tommie heeft de behandeling perfect gedaan, was heel braaf en naar mijn idee was ze op het einde ook blij dat al het haar eraf was.

Tommie wordt thuis zeer regelmatig geblazen en haar eigenaresse heeft geprobeerd om de vacht “lang” te hebben en houden. Ze merkte de afgelopen periode dat de borstel-sessies met Tommie geen verwennen meer was maar een “kwellerij” en Tommie wegdook wanneer ze in de gaten had dat er weer geborsteld zou gaan worden. Dus het verzoek kwam om een jeugdig toilet te maken zodat Tommie voor de toekomst weer vertrouwen en plezier gaat krijgen in het borstelen.

Ik vind Tommie een prachtig plaatje om te zien! En jij?

Deelt dit: