Daarom ook

Wellicht bekend of niet daarom nog even gezegd zelf ben ik super gevoelig van binnen en van buiten wat resulteert in een giga eczeem reactie wanneer ik verzorgproducten gebruik die niet door mezelf zijn gemaakt. Hoor ik je denken doe dan ook niet en je hebt helemaal gelijk maar ja soms wil je wel is wat proberen gezien de gigantische aanbeveling van collega’s. Zo gezegd zo gedaan en ik ga zeker geen foto’s plaatsen maar ik ben nu 1 week verder en ik ga er weer een beetje uitzien maar zeker nog geen foto waardig.

Stel je is voor wat er bij de vacht van je hond gebeurt wanneer hij ook net zoals ik gevoelig is voor bestanddelen in een spray of shampoo? Ik kan je inmiddels uit eigen ervaring vertellen dat de jeuk ondraagbaar is en je van giga zelfbeheersing dient te beschikken om niet al je plekken kapot gaat krabben. Ik hou me steeds voor dat ik anders lelijke littekens ga ontwikkelen dus smeren en smeren en smeren met mijn eigen multi crème en nu toegevoegd de geweldige tamanu olie die voor mij wonderen verricht. Ik ben zooooooo blij want tjemig ik werd echt gek van de jeuk.

Hieronder een klein cadeautje die ik tegen kwam tijdens het surfen om dingetjes van en voor je viervoeter vast te leggen en ook handig om je te herinneren zeker wanneer je een nieuwe pup/hond gaat krijgen.

Deelt dit: