Om op te vreten

Wat was dit genieten om deze privéles workshop te geven! Marga en Tommy waren op bezoek om met name Marga wat handvaten te geven om voor nu en in de toekomst Tommy zelf te onderhouden en ook te leren te knippen. Tommy net 15 weken is natuurlijk nog een puppy en kan zich nog niet echt lang concentreren iets waar ik altijd rekening mee hou tijdens het geven van een privéles. Alles gaat op een zeer ontspannen en vooral positieve manier.

Marga heeft veel naslag werk mee gekregen evenals een aantal opdrachten om thuis te doen voor zowel haarzelf als Tommy. Sommige mensen vragen me regelmatig van kan ik nu echt zelf mijn Doodle verzorgen en knippen? Ja inderdaad kan je dit en heb je toch na een tijdje van effies de puntjes voor het model weer op de i zetten ben je altijd welkom in mijn DoodleTrimsalon. Daarna kan je weer een tijd vooruit met je eigen knippen en verzorgen.

Helemaal wanneer je de vachtverzorgingsproducten van Natuurlijk4Dogs voor het verzorgen van je Doodle gebruikt. Deze verzorgproducten zijn 100% natuurlijk en van een dermate kwaliteit dat wanneer er vachtproblemen zijn dit merk in staat is deze voor jouw Doodle op te lossen.

Deelt dit: