Mooie James

Weer een super eindresultaat voor een mooie fluffy koppie en echte berenpoten. Van de vachtlengte is wel 10 cm afgekomen en alles is met de hand geknipt. Een klein detail foto laat een fase van knippen zien. Ook voor James heb ik voor de eerste trimbeurt ruim de tijd genomen zodat alles zeer relaxt en ontspannen ging waardoor James niet gestrest was en alles vanzelfsprekend ging!

Wil jij nu ook een mooi Labradoodle look neem dan contact met me op. Er zijn nog knip plekjes open. Wacht niet te lang met een bezoek aan mijn trimsalon. Helaas komt het nog al is voor dat “men” denkt dat de vacht los is maar wil je er met een kam door dan gaat dit niet en zie je dat de vacht op de huid vast zit! Dit hoeft niet want juist een dichte en vaste vacht zorgt ervoor dat jouw Doodle het te koud of te warm heeft!

Deelt dit: