Fluffy koppie

Chester komt al een tijd en is een vaste client. Toen hij pas kwam had hij niet echt een typische “Doodle-Look” maar meer een ratje toe en ben ik heel eerlijk dan meer de looks van een algemene Boomer. Ook voor Chester hebben we de tijd genomen en iedere keer meer en meer de aspecten van de typische Doodle look aangebracht. Hier moest wat groeien en daar moest wat af om uiteindelijke te komen tot de look wat Chester nu heeft.

Van de enorm bange Australian Labradoodle op tafel is hij nu de vrijdoos die lekker op zijn rug ligt te kroelen. Ik heb geen vol dagschema of dat ik werk met stagiaires. Ik werk één op één en neem alle tijd die ik nodig heb. Er is een ontspannen sfeer in mijn salon die voor de honden goed te voelen is waardoor bijna alle honden relaxt zijn en de afspraak bij de trimsalon een gezellig uitje voor ze is! Wil jij dit ook voor jouw hond neem dan contact met me op!

Deelt dit: